Zebrapad op Merchtemsesteenweg wordt heraangelegd

Het zebrapad op de Merchtemsesteenweg wordt heraangelegd. Vorig jaar nog viel er een gat in het wegdek op die oversteekplaats met heel wat ellende tot gevolg (foto). Het wegdek is intussen al geruime tijd hersteld.

Na overleg tussen de gemeente, de Watergroep en het Agentschap Wegen en Verkeer (AWV) werd beslist dat AWV nu ook het zebrapad opnieuw gaat aanleggen.

“Daarnaast gaat AWV rode wegmarkeringen aanbrengen op de fietspaden ter hoogte van de kruispunten op de Merchtemsesteenweg”, zegt schepen van Mobiliteit Jonathan De Valck (N-VA). Dat doet het op vraag van het gemeentebestuur.

“Die rode wegmarkeringen verbeteren de zichtbaarheid van het fietspad en zorgen voor meer verkeersveiligheid.”

Populair in editie Vilvoorde-Grimbergen-Meise