Scouts brengen topdj's naar zesde Supernova

De scouts en gidsen van Sint-Brixius-Rode organiseren op vrijdag 13 september de zesde editie van Supernova. Ook dit jaar sieren er enkele mooie namen de affiche. Eén van hen speelde zelfs al op alle grote dancefestivals.

Voor het tweede jaar op rij trapt DJ Pechtax Supernova af in de Oude Veiling. De beloftevolle Del Fredo, die overigens de Supernova dj-contest won, mag vervolgens aan de bak als opwarmer voor headliner Makasi. Makasi draaide afgelopen weekend nog op Laundry Day in Antwerpen.

Als één van de weinige Belgen speelde Makasi dit jaar op zowel Tomorrowland als Tomorrowworld. Afsluiter is T.Mastis die onder meer al op StuBru en Laundry Day te horen was.

Supernova: vrijdagavond vanaf 21 uur in de Oude Veiling in Wolvertem. Tickets kosten 5 euro in voorverkoop en 7 euro aan de kassa.

Populair in editie Vilvoorde-Grimbergen-Meise