Rommelmarkt en kermis in Meuzegem

Tijdens de kermiszondag op 10 mei bruist het Wolvertemse gehucht Meuzegem weer volop. Van 9 tot 18 uur kan je er terecht voor de vierde rommelmarkt aan de Meuzegemstraat en rond de kerk. Je kan nog bellen naar het nummer 02/270.02.78 tot zolang er plaatsen beschikbaar zijn. Voor de bezoekers is de toegang gratis.

Verder is er ook de fietstocht ‘Miel Van Cauter’, in samenwerking met de ‘Eddy Merckx vrienden’. Gezamenlijk vertrek aan de kerk van Meuzegem. De tocht van ongeveer 80 kilometer vertrekt om 8.30 uur (gemiddeld 30 km/uur), die van 50 kilometer om 8.40 uur (gemiddeld 25 km/uur.) Tenslotte is er nog om 13 uur de gezinstocht van 20 kilometer aan een gezapig tempo. Voor alle inlichtingen hieromtrent mailen naar gunter.michielsen@hotmail.com.

Om 9.30 uur is er ook de gelegenheid om de eucharistieviering mee te beleven in de plaatselijke kerk. Meuzegem zou Meuzegem niet zijn, moest er bij dit alles niets voorzien zijn om de hongerigen en dorstigen te laven. In en rond de tent naast de kerk zal er voldoende eten en drank voorzien zijn.

Populair in editie Vilvoorde-Grimbergen-Meise