Vaart minderen in Paddegatstraat

De gemeenten Kapelle-op-den-Bos en Meise plaatsten in onderlinge afspraak enkele proefopstellingen met snelheidsremmende materialen in de Paddegatstraat en Nieuwenrodestraat. Gedurende de komende 6 maanden zal het effect van deze proefopstelling geëvalueerd worden.

‘Het was belangrijk dat er nog voor het begin van het nieuwe schooljaar maatregelen kwamen om het soms ongeoorloofd rijgedrag van enkele autobestuurders te beteugelen’, zeggen Freddy De Ruysscher en Willy Kerremans, schepen van Mobiliteit in de respectievelijke gemeenten.

Beide schepenen zijn in samenspraak met de politiezone KLM ook op zoek naar passende oplossingen om het zwaar vrachtverkeer in de Paddegatstraat en Nieuwenrodestraat en de Hogerheistraat sterk te beperken. Een eerste afspraak met de provincie Vlaams Brabant werd voorgesteld om dit dossier op te starten.


Grotere kaart weergeven

Populair in editie Vilvoorde-Grimbergen-Meise