Nieuw jeugdcentrum Liedekerke heet 'Bokaal'

Het nieuwe jeugdcentrum van Liedekerke op de Heuvelkouter krijgt ‘jeugdcentrum Bokaal’ als naam. De officiële opening is op zaterdag 30 januari en gebeurt door Marijn ‘Boma’ Devalck.

bokaal affiche
Klik op de affiche om te vergroten

Het jeugdcentrum is gebouwd tegen de sporthal en ligt iets dieper op de Heuvelkoutersite. Zo ontstaat een aantrekkelijk plein voor het gebouw die de verbinding maakt tussen de toegangen van sporthal, zwembad en jeugdcentrum en tegelijk een verharde ruimte wordt voor ontmoeting, sport en spel.

Het gebouw wordt onder meer de uitvalsbasis voor de Chiro van Liedekerke. Naast de jeugdlokalen, het jeugdcafé en bergruimtes is er ook een fuifzaal en een sportcafetaria die de gebruikers van de sporthal en het zwembad moet bedienen.

De bestaande site van de Heuvelkouter wordt omgevormd tot een aangename ontmoetingsplaats waar zowel jong als oud terecht kunnen.

De groene weide achter het zwembad wordt ingericht als groene, avontuurlijke speelweide.