FOTO'S: Kathleen (ex-K3) presenteert nieuwe cd in kleuterschool Dol-Fijn

De kindjes en juffen van de gemeentelijke kleuterschool Dol-Fijn in Liedekerke beleefde hun dag van het jaar, want zangeres Kathleen (ex-K3) had, na een wedstrijd via Facebook, de school uitgekozen voor de voorstelling van haar gloednieuwe cd Vlinders (verschenen op Universal).

Kathleen, intussen bijna acht maand zwanger van haar tweede zoontje, kwam al in de voormiddag een dansje inoefenen met de kinderen van de derde kleuterklas van juf Nele.

In de namiddag werd, in aanwezigheid van de ouders en de nationale showbizzpers, de nieuwe cd voorgesteld met een mini-optreden in de school. Naast haar actuele hit ‘Vliegen’, bracht ze ook ‘Hey Chickie’, ‘Makuela Makua’, ‘Vlinders’ en een cover van het jaren ’80 hitje ‘Op een onbewoond eiland’.

Schepenen Johnny Van Droogenbroeck (SP.A) en Steven Van Linthout (CD&V) mochten het eerste exemplaar van de cd overhandigen aan de zangeres.

Juf Izabel, directrice van Dol-Fijn, had felicitaties voor juf Nele, die er in slaagde om voor haar vlinderboom op Facebook 3.000 ‘vind-ik-leuks’ te verzamelen.