VC Lennik Heren organiseert takeaway eetfestijn en is hongerig naar de start van het seizoen

Afgelopen weekend startte het nieuwe seizoen bij volleybalclub VC Lennik Heren pas echt. Er wass de eerste competitiewedstrijd voor de eerste ploeg, Bewegingsschool de Tijgertjes start op zondagochtend en het takeaway spaghetti- en lasagnefestijn nadert met rasse schreden.

September is de maand waarin het nieuwe volleybalseizoen steevast echt op gang wordt gesmasht. Onze eerste ploeg is begin augustus al gestart met de voorbereidingen op het nieuwe seizoen, zij staan komend weekend voor hun eerste competitiematch. En ook de jeugd is ondertussen al begonnen met de trainingen.

Wat ook met rasse schreden nadert, is het jaarlijkse eetfestijn van de club. “Al jaren is dat een spaghetti- en lasagnefestijn”, zegt Bram Meert, voorzitter van VC Lennik Heren. “Bij ons evenwel geen ‘traditioneel’ eetfestijn in een zaal. Neen, wij kiezen voor een takeaway. Het voordeel voor onze gasten: ze kunnen op voorhand bestellen, kiezen het gepaste afhaal- of leveringsmoment en kunnen thuis (of op het werk) genieten van een lekkere en snelle maaltijd. Ideaal dus voor een vrijdagavond.”

Want inderdaad: de takeaway van VC Lennik Heren vindt plaats op vrijdag 6 oktober 2023. Bestellen kan door de qr-code op flyer te scannen en de bestelling via het invulformulier door te geven. Dat kan nog tot en met woensdag 27 september. “Afhalen kan tussen 17 en 19.30 uur in zaal Familia in Gooik. Maar voor een kleine meerprijs van vijf euro willen we de bestelling ook aan huis brengen zodat je simpel en snel kan genieten van een lekkere maaltijd en niet urenlang in een rumoerige feestzaal hoeft te zitten.”

Jongens die eens willen kennismaken met volleybal zijn overigens altijd welkom bij de club. “Zeker bij onze jongste groep, de U11, kunnen spelertjes nog aansluiten. Zij trainen op woensdagnamiddag en zondagochtend. Maar ook oudere spelers met en zonder volleybalervaring zijn altijd welkom. Ouders kunnen best eerst contact opnemen via info@vclennikheren.be”, aldus voorzitter Bram.

In samenwerking met VC Lennik Dames staat komende zondag ook de eerste sessie van Bewegingsschool de Tijgertjes op het programma in sporthal Jo Baetens in Lennik. “Tijdens de bewegingsschool helpen we kinderen tussen drie en zes jaar op een speelse wijze hun grenzen te verleggen. We dansen, spelen met de bal, klauteren op een bewegingsparcours en maken gewoon veel plezier. Kortom, we maken er elke maand een toffe zondagochtend van.” Inschrijven voor Bewegingsschool de Tijgertjes kan via https://www.bewegingsschooltijgertjes.be/.

Topartikels editie Dilbeek-Ternat-Pajottenland