Lijst Burgmeester heeft nieuw bestuur

Het bestuur van Lijst Burgmeester – Open VLD Lennik heeft een nieuw bestuur gekozen. Uittredend voorzitter Marc Mahieu legt zijn mandaat als voorzitter neer, maar blijft wel actief in het bestuur. De nieuwe voorzitter wordt gemeenteraadslid Isabelle Duerinckx, bijgestaan door politiek secretaris Christian Walckiers. Het nieuwe bestuur wordt vervolledigd met Björn Willemsens als penningmeester en Sabine Limbourg als secretaris. “We wensen dan ook Marc Mahieu te bedanken voor zijn enorme inzet gedurende al die jaren, hem vervangen zal niet makkelijk zijn, maar daarin schuilt dan ook net weer de uitdaging”, klinkt het.

Tijdens de nieuwjaarsreceptie van maandag 30 januari in feestzaal Jo Baetens zal het nieuwe bestuur voorgesteld worden met nieuwjaarswensen van de nieuwe voorzitter, de burgemeester en met Egbert Lachaert als gastspreker.

Topartikels bij Goeiedag.be
Meer kort nieuws