Herne organiseert infobeurs voor mensen ouder dan 55 jaar voor een lang gezond leven thuis

Eénmaal per legislatuur organiseert lokaal bestuur Herne een ‘55+ infobeurs’. Deze vindt deze keer plaats op vrijdag 24 november en zaterdag 25 november in sporthal De Hernekouter. De insteek is deze keer bewust anders dan voorgaande edities. 

Het doel is vooral informeren en sensibiliseren via lezingen en standen rond 3 thema’s: levenslang leren, lang leve de gezondheid en levenslang thuis wonen. De beurs wordt georganiseerd door de dienst welzijn in samenwerking met het platform welzijn, de seniorenwerkgroep, de verenigingen en de dienst vrije tijd. Toegang tot de beurs is gratis. 

55-plussers, hun familieleden en mantelzorgers.  Maar ook voor alle verzorgenden, mensen die met ouderen zijn begaan. Kortom iedereen die meer wil weten over deze thema’s.

Topartikels bij Goeiedag.be
Meer kort nieuws