Kort Herne: Blokspot start op 25 mei

Normaal gezien worden er in Herne vier blokspot periodes per jaar ingericht in de gemeentelijke lokalen. Door de huidige maatregelen rond het coronavirus, moest er echter in januari al uitgeweken worden naar een ruimere locatie. De blokspot voor de examens gaat ook deze keer opnieuw door in het Bavo Centrum in Herfelingen (Herne). Van 25 mei tot donderdag 24 juni kunnen zo’n 18 Hernse studenten op weekdagen tussen 8 en 20 uur in alle rust studeren. Inschrijven is verplicht, maar dat kan eventueel per dag en kan gereserveerd worden via de website van de gemeente. Als je niet ingeschreven bent krijg je geen toegang tot het gebouw. Wanneer je bent ingeschreven krijg je een bevestigingsmail met alle afspraken en een vast tafelnummer. Tijdens het studeren is een mondmasker verplicht, ook wanneer je aan de tafel zit. Eten en drinken neem je zelf mee, want zowel de frigo als glazen en bestek mogen niet gebruikt worden.

Topartikels bij Goeiedag.be
Meer kort nieuws