Terras en petanquebaan van Hotel Abbey ingezegend

Pastoor en prior Johan Goossens van Grimbergen heeft het terras en de nieuwe petanquebaan van Hotel Abbey in Grimbergen ingezegend.

Een opmerkelijk gebeuren maar volgens uitbater Jan Vanden Meerssche welgekomen na de diefstal van zijn terrasstoelen vorig jaar en de coronacrisis die er bij de horeca diep inhakte. “We willen een positief aura over ons hotel.”

“Het is echt de allereerste keer dat ik zo’n zegening doe, maar daarom is ze niet minder belangrijk”, zegt pastoor Johan Goossens. “Het gaat ook over de mensen hier. De zegening is een mooie primeur en ik verleen hier graag mijn steun aan.”

KWB Grimbergen, dat zo’n 250 leden telt en 80 jaar bestaat, mocht de nieuwe petanquebaan inspelen. Het is de bedoeling dat jong en oud er elke woensdagavond vanaf 19 uur een spelletje petanque kan spelen.

Populair in editie Vilvoorde-Grimbergen-Meise