Beperkte rijstroken op viaduct van Vilvoorde

De komende nachten worden enkele rijstroken afgesloten op het viaduct van Vilvoorde. In het kader van het project ‘Werken aan de Ring’ wordt er een betononderzoek uitgevoerd. Eind van dit jaar starten grotere werken aan het viaduct.

De nacht van dinsdag op woensdag wordt een rijstrook afgesloten op de binnenring. De twee nachten daarop zijn telkens twee rijstroken op de buitenring niet berijdbaar. De rijwegen zijn steeds van 21 uur ‘s avonds tot 5 uur ‘s ochtends dicht, en er zal een snelheidsbeperking gelden.

De Werkvennootschap, een agentschap van de Vlaamse overheid dat instaat voor grotere infrastructuurwerken, voert een vooronderzoek uit naar de staat van het beton van het viaduct. Vanaf het einde van 2021 krijgt het viaduct een grondige renovatie en wordt het verstevigd. Die werken zullen vermoedelijk drie tot vier jaar duren.

Populair in editie Vilvoorde-Grimbergen-Meise