Vrijwilligersinitiatief verstopt honderden ‘elfensteentjes’

Om wat liefde te schenken en blije kindergezichtjes te toveren, zal het vrijwilligersinitiatief ‘#meiseschenkt’ vanaf het Pinksterweekend (start vrijdag 21 mei) honderden ‘elfensteentjes’ in Meise ‘verstoppen’.

Momenteel zijn de vrijwilligers van #meiseschenkt volop bezig met het klaarmaken, beschilderen, van deze #elfensteentjes. Telkens de lieve ‘hoofdelf’ stenen gaat verstoppen, zal de omgeving waar deze ‘gedropt’ worden op de Facebookpagina verschijnen. Dit zal steeds gebeuren via een kort verhaaltje geschreven door auteur Bregtje Van Bockstaele.

Wie een steentje vindt, kan hier 3 dingen mee doen: dit laten liggen, het op een andere plaats leggen of het bijhouden. “Het zou super zijn mochten de ‘schattenjagers’ een foto van de gevonden steen op onze Facebookpagina plaatsen”, klinkt het. “Zo kunnen we de mooie reizen van de elfensteentjes bijhouden. En uiteraard kan iedereen zelf ook steentjes achterlaten. Hoe je zelf steentjes kan maken, vinden kinderen op onze facebookpagina #meiseschenkt.”

Populair in editie Vilvoorde-Grimbergen-Meise