Kort Herne: Verenigde Handelaars Herne houden Eindejaarsactie

De Eindejaarsactie van de Verenigde Handelaars Herne zal dit jaar plaatsvinden tot 31 december 2020. In totaal doen er zo’n 60 handelszaken mee uit groot-Herne onder de naam ‘Koop in Herne & WIN’. Bij aankoop van producten bij één van de deelnemende handelaars krijg je een stempel op een spaarkaart die daar ook ter beschikking zijn. Bij een volle spaarkaart maak je kans om een waardebon te winnen, in totaal wordt er 2.000 euro aan waardebonnen verdeeld. De volle spaarkaart kan gedeponeerd worden bij een deelnemende handelaar. Notaris Anne-Katien Van Laer zal begin januari zorgen voor een trekking. Nieuw dit jaar is dat er vijf keer 50 euro te winnen valt voor de personen die de mooiste selfie maken bij één van de handelaars.

Topartikels bij Goeiedag.be
Meer kort nieuws