Werken op Wolvertemsesteenweg hervatten na corona-uitbraak bij aannemer

De zware rioleringswerken op de Wolvertemsesteenweg (N211) hebben vorige week nagenoeg volledig stilgelegen. Dat komt omdat er zich bij een arbeidersploeg van een Nederlandse onderaannemer een corona-uitbraak had voorgedaan.

“Daaraan zie je hoe broos alles is”, zegt burgemeester Chris Selleslagh (Open VLD), die op deze tegenslag na wel te spreken is over de voortgang van de ingrijpende werken. “Omdat het ging om de ploeg die instaat voor de boringen voor de rioleringswerken – het voornaamste op dit moment – is er vorige week op wat afwerkingen na niet veel gebeurd. Bij een van hen werd een besmetting vastgesteld dus moesten de anderen in quarantaine. Zij zouden vrijdag de resultaten van hun test moeten gekregen hebben. We hopen alleszins dat deze week de werken opnieuw kunnen hervatten zoals voorzien.”

Populair in editie Vilvoorde-Grimbergen-Meise