Voodoo Village Festival komt terug in september: thema ‘Uniting Souls’ staat centraal op tweedaags event

Voodoo Village, het tweedaagse evenement voor liefhebbers van muziek, kunst en cultuur, zal dit jaar plaatsvinden op zaterdag 9 en zondag 10 september. Samen met de aankondiging van de festivaldata en eerste namen onthult het festival ook een nieuwe website, branding en logo, allemaal in lijn met het thema ‘Uniting Souls’.

“Wij geloven dat muziek, kunst en cultuur de kracht hebben om mensen samen te brengen en een gevoel van gemeenschap te creëren”, zegt organisator Maxim Dekegel. “Tijdens het festival zal dit thema op verschillende manieren tot leven komen, van de gevarieerde line-up van artiesten, muziekgenres en culinaire keuzes tot de interactieve belevenissen. Wij willen als festival een plek zijn om zielen te verenigen en een inclusieve, gastvrije omgeving te creëren waar iedereen wordt aangemoedigd om zich te uiten en in contact te komen met anderen.”

Voodoo Village biedt een scala aan van elektronische muziekstijlen, waaronder techno, house en disco. Het festival staat bekend om zijn indrukwekkende podiumproductie, meeslepende verlichting en sound design, en zijn gevarieerde line-up van internationale dj’s en artiesten. Onder meer Adriatique, Dj Tennis, DESIREE, Farrago, Indira Paganotto, Innellea, Jan Blomqvist live, John Noseda, Milo Spykers, Moodymann, Nico Moreno, NTO live, Parallelle live, Paula Temple en Whomadewho Hybrid zullen hun opwachting maken.

“Deze diverse groep artiesten brengen hun unieke stijlen op het podium en zorgen voor een onvergetelijke ervaring voor de festivalgangers. We zijn verheugd om de terugkeer van Voodoo Village aan te kondigen en kunnen niet wachten om onze fans samen te zien komen om de magie van elektronische muziek te ervaren. Met de gevarieerde line-up en de vele belevenissen hopen we een echt meeslepende en verenigende ervaring te creëren voor iedereen die aanwezig is.”

Populair in editie Vilvoorde-Grimbergen-Meise