Microbrouwerij genomineerd voor Toerisme Awards: “Help ons te winnen door te stemmen”

De microbrouwerij in Grimbergen is genomineerd voor de Toerisme Awards Vlaams-Brabant 2023 (categorie erfgoed). Pater Karel Stautemas doet een warme oproep om voor de brouwerij te stemmen.

Toerisme Vlaams-Brabant nomineerde de abdij en microbrouwerij van Grimbergen voor de erfgoedaward. Er waren 77 kandidaten, drie blijven over in de categorie Erfgoed.

De nominatie slaat op de bouw van de microbrouwerij – het belevingscentrum –, de bierkruidentuin en hopveld evenals de link met de abdij van Grimbergen. Daarbij wordt de mogelijkheid geboden om ofwel individueel als in groep het belevingscentrum en de microbrouwerij te bezoeken evenals de abdijkerk en de abdij.

“Wij proberen vanuit de abdij zo dicht mogelijk mensen betrekken bij alles wat wij doen en de link te bewaren tussen het verleden, het heden en de toekomst en dit door onze pastorale-morele en financiële inzet”, zegt pater Karel Stautemas. “Wij blijven tevens investeren in het patrimonium van heel de abdijsite en dit met eigen middelen.”

“Het winnen van deze award zou voor ons enorm veel betekenen. We zouden met nog meer enthousiasme blijven gaan voor verder innovatie en kwaliteit.”

Stautemas roept op om een laatste duwtje in de rug te geven door te stemmen via de link: https://www.toerismeplatform.be/awards/erfgoed

Populair in editie Vilvoorde-Grimbergen-Meise