Politie rijdt verdachte van meerdere inbraken klem: “Meerdere gestolen voorwerpen in wagen aangetroffen”

De recherche van de politiezone KLM (Kapelle-op-den-Bos, Londerzeel, Meise) heeft vorige week met bijstand van de politiezone MARLOW (Ukkel-Watermaal Bosvoorde-Oudergem) een verdachte kunnen vatten die in aanmerking komt voor meerdere woninginbraken.

Na een periode van intensief speurwerk kon de man van Slavische nationaliteit aan boord van een voertuig Mercedes in Waterloo worden klemgereden en van zijn vrijheid beroofd. In de wagen werden meerdere voorwerpen aangetroffen dewelke kunnen worden gelinkt aan inbraken.

Momenteel komt de persoon in aanmerking voor drie diefstallen: een diefstal met braak in Meise, daterend van 23 december en twee gelijkaardige feiten dewelke recentelijk werden gepleegd in de regio Leuven.

De verdachte werd ter beschikking gesteld van het parket Halle-Vilvoorde dat besliste om hem bij de onderzoeksrechter voor te leiden met oog op zijn verdere aanhouding. Het voertuig Mercedes werd op last van het parket gerechtelijk getakeld. Uit verder onderzoek zal moeten blijken of de verdachte(n) nog in aanmerking komen voor andere feiten.

Populair in editie Vilvoorde-Grimbergen-Meise