Jarige Yvonne Geeurickx werd 103

Op maandag 23 januari 2023 werd Yvonne Geeurickx, bewoonster in woonzorgcentrum De Oase 103 jaar! Zo’n prestatie dat moest gevierd worden! Bij een verjaardag horen cadeautjes, kaartjes en felicitaties maar voor iemand van 103 mocht het toch wel iets meer zijn.

De familieleden waren aanwezig net als het ganse Opwijkse schepencollege en de burgemeester. En niemand kwam met lege handen, zelfs het koningshuis liet een cadeautje afgeven.

Yvonne is afkomstig uit de Kalkestraat te Opwijk, maar verblijft sinds 16 juli 2018 in het woonzorgcentrum. Toeval of niet maar haar kamer draagt het nummer 103! Directeur Geert Geeroms bouwde er zelfs een kwinkslag rond door te stellen dat Maria volgend jaar misschien naar kamer 104 moet verhuizen en…dat er op de gang plaats is tot nummer 127!

’s Middags was er een feestmaaltijd, samen met haar vijf kinderen, familie en de medebewoners. Aangezien geloof een belangrijke rol speelt in haar leven verzorgde haar neef priester Jef Geeurickx een misviering. Deze neemt normaal zijn priesterrol op in het buitenland en is op dit moment terug. En dan was er natuurlijk ook nog taart en koffie om de dag in schoonheid te eindigen. (eb)

Topartikels editie Asse-Merchtem-Opwijk