Natuurpunt organiseert cursus en excursie ‘dagvlinders’

Natuurpunt Grimbergen bedient de vlinderliefhebbers op hun wenken.

Eerst wordt op zaterdag 23 april om 14 uur een ‘cursus dagvlinders’ georganiseerd. Vlinders of schubvleugeligen zijn gevleugelde insecten. De orde van de vlinders is na de orde van vliesvleugeligen, de grootste insectenorde binnen het dierenrijk. Er zijn een 160.000 beschreven soorten. De cursus duurt anderhalf uur. Afspraakplaats is de Charleroyhoeve (zaal 1). Op zondag 8 mei om 14 uur is er dan de ‘excursie dagvlinders’. Dan wordt op zoek gegaan naar de vlinders in het Charleroydomein. Iedereen is welkom en er is geen voorkennis vereist. Gids van dienst is Wim Massant. Inkom is gratis. Een vrije bijdrage is wel welkom.

Populair in editie Vilvoorde-Grimbergen-Meise