Gratis en zonder afspraak naar recyclagepark met afval van wateroverlast

Samen met afvalintercommunale Intradura heeft de gemeente enkele acties uitgewerkt voor de opruiming van de beschadigde huisraad. Zo werden de voorbije dagen al gratis extra ophaalrondes gehouden in Strombeek-Bever en Humbeek.

Tot en met zaterdag 24 juli kunnen inwoners zonder afspraak langs op het recyclagepark van Strombeek-Bever of Grimbergen. Goederen met waterschade mogen gratis gedeponeerd worden. De parkwachters zullen hier controles op uitoefenen. “Momenteel werken de recyclageparken op minimumbezetting. Stel je bezoek aan het recyclagepark dus nog even uit. Je hebt tot en met zaterdag 24 juli”, zegt schepen Yves Verberck (Vernieuwing).

De recyclageparken zijn open van 07.30 u. tot 11.45 u en van 12.30 u. tot 14.15 u. Het recyclagepark van Grimbergen is gesloten op maandag en dat van Strombeek-Bever is gesloten op donderdag.

Populair in editie Vilvoorde-Grimbergen-Meise