Kiwanis organiseert unieke tentoonstelling in kasteel van Bouchout

Kiwanis Zaventem Airport organiseert van 2 tot 5 september een unieke tentoonstelling in de Plantentuin van Meise. Je krijgt er de unieke kans om meer dan 20 originele Panamarenko-werken te kopen uit privébezit en naar een unieke expo en verkoop te komen met top kunstwerken, inclusief een gratis bezoek aan Plantentuin Meise. De opbrengst gaat naar goede doelen.

Het worden vier dagen vol kunst in een tot verbeelding sprekende omgeving van het romantische kasteel van Bouchout, het gezellige pachthof en de fantastische natuur in de tuinen en serres van Plantentuin Meise.

‘Art Meets Nature’ toontdan ook meer dan 500 verkoopbare kunstwerken van meer dan 50 kunstenaars met veel diversiteit: schilderijen, fotografie, sculptuur en keramiek. Naast origineel werk uit privébezit van Panamarenko, Raveel, Alechinsky, Appel, Bram Bogart,… zal er werk te zien en te koop zijn van jonge Belgische meesters zoals Marianne Turck, Raphael de Bois, Bart Deglin, Nadine Callebaut,… en nog vele andere hedendaagse topkunstenaars.

Vorige editie bezochten meer dan 4.500 bezoekers deze tentoonstelling en werden er meer dan 100 kunstwerken verkocht.

Wie tijdens dit weekend een kunstwerk koopt, draagt meteen ook zijn steentje bij aan een goed doel. De netto opbrengst van de tentoonstelling wordt door Kiwanis Zaventem Airport volledig doorgestort aan organisaties die het welzijn van minderbedeelde kinderen en geestelijk gelijkgestemden behartigen.

Praktisch: donderdag 2 september tot zondag 5 september; open van 10u tot 18 u. Inkom tentoonstelling met gratis bezoek Plantentuin: 9 euro

Website voor meer info: artmeetsnature.be

Populair in editie Vilvoorde-Grimbergen-Meise