Diefstallenplaag in appartementen

In Strombeek-Bever is er sprake van een diefstallenplaag in appartementen. Sinds begin november moest de politie al meermaals uitrukken naar de Grimbergse deelgemeente.

Vooral de Klauwaartslaan en Bergdal worden geteisterd met intussen al vijf inbraken. De politie meldt dat de inbrekers ook verderop in nabijgelegen straten actief zijn. Ook de kelders van de appartementsgebouwen zijn een doelwit. De politie doet een beroep op de bewoners. “Onze ploegen zijn al in die richting georiĂ«nteerd maar we kunnen zeker extra informatie gebruiken”, klinkt het. Tot slot geeft de politie ook nog de raad mee om bij het openen van de voordeur via de deurtelefoon aandachtig te blijven en ook de garagepoort niet onbewaakt open te laten staan.

Populair in editie Vilvoorde-Grimbergen-Meise