Eva Goethals verkozen tot nieuwe voorzitter Sportraad

De Algemene Vergadering van de sportraad heeft zopas met unanimiteit Eva Goethals als nieuwe voorzitter van de Sportraad verkozen.

Goethals zal de komende 5 jaar het voorzitterschap voor haar rekening nemen. Zij is voorzitter en artistiek leider van dansschool Dizenja en heeft zelf een intensieve danscarrière achter de rug. Professioneel heeft Goethals ook al heel wat ervaring opgebouwd binnen de sportwereld. Ze werkt op de Universiteit Antwerpen en is daar o.a. zorgcoördinator voor de student-topsporter. De sportwereld heeftdus nog maar weinig geheimen voor haar en van deze kennis wil ze dan ook gebruik maken de komende jaren.

“Samen met de sportraad en schepen van sport Tom Gaudaen wil ik het sportbeleidsplan verder uitrollen binnen de gemeente Grimbergen”, zegt Goethals. “Het verder uitbouwen van een sterk beleid rond beweging en sport binnen onze gemeente is absoluut noodzakelijk. Ik denk hierbij in eerste instantie aan een optimalisatie van de sportinfrastructuur. Maar we willen ook meer mensen aanzetten tot gezond bewegen en sporten.”

Goethals ziet zichzelf als de verbindingspersoon tussen de gemeente en de sportverenigingen om zodoende de verenigingen maximaal te kunnen ondersteunen in hun werking. Daarom heeft ze de afgelopen maanden ook intensief meegewerkt aan het uitwerken van het Noodfonds.

Indien er vragen zijn over bewegen en sporten binnen de gemeente Grimbergen kan je een mail sturen naar eva.goethals007@gmail.com

Populair in editie Vilvoorde-Grimbergen-Meise