Infosessie project ‘Warm nest’

Van dure leegstand naar verhuurbaar pand: Meise stapt mee in het project ‘Warm nest’ in samenwerking met sociaal verhuurkantoor Webra.

Eigenaars van een leegstaande woning kunnen via het project ‘Warm nest’ gratis begeleiding krijgen om van hun pand een energiezuinige en woonconforme woning te maken, op voorwaarde dat het nadien voor een bepaalde tijd sociaal verhuurd wordt aan een sociaal verhuurkantoor. Een sociaal verhuurkantoor (SVK) huurt woningen op de private markt om ze – eventueel na renovatiewerken – tegen een redelijke huurprijs verder te verhuren volgens het kaderbesluit sociale huur.

Ben je eigenaar van een leegstaand pand en wens je meer informatie over de samenwerking tussen SVK en ‘Warm nest’? Kom dan op 20 oktober om 19 uur naar de infosessie in lokaal dienstencentrum De Spil. Inschrijven is verplicht en kan via het formulier op de gemeentelijke website.

Populair in editie Vilvoorde-Grimbergen-Meise