CC Strombeek zorgt met WERF1853 voor bruisende zomerbar tussen de werven

Midden de vele werven in Strombeek, springt er deze zomer één bijzondere uit: WERF1853. De bruisende zomerbar van CC Strombeek moet een kleine oase worden te midden van de werken. Op reservatie én volledig ‘coronaproof’, kan je er – elke vrijdag van juli tot september – van een concert, film of voorstelling genieten.

Van elke situatie valt er iets te maken, bewijst Cultuurcentrum Strombeek met WERF1853. “Ons Cultuurcentrum ligt te midden van verschillende werkzaamheden. Eerder dan de werken af te willen schermen, hebben we ervoor gekozen ze juist te omarmen”, aldus directeur Wim Meert. “Deze zomer zullen we dan ook twee containers op ons terras plaatsen. Een podium voor kleinschalige concerten, voorstellingen of films, die je vanop het terras in openlucht kan volgen.”

WERF1853 moet een veilige ontmoetingsplaats worden voor de buurt en voor liefhebbers van cultuur. “Cultuur ontdekken, mensen tegenkomen en kunst meemaken: dat is onze missie. Het is dan ook onze plicht om deze zomer culturele activiteiten te organiseren voor de mensen uit onze regio. We voelen dat er nood is aan een plek waar er ruimte is voor ontmoeting en waar iedereen welkom is.”

Cultuurcentrum Strombeek is volledig voorbereid om het publiek veilig te ontvangen. “Door met reservaties te werken, kunnen we garanderen dat er niet meer mensen dan toegelaten de voorstelling bijwonen. Verder zorgen we er ook voor dat de stoelen ver genoeg uit elkaar staan, dat de circulatie veilig verloopt en dat handhygiëne gerespecteerd wordt.”

Onder andere op het programma: Jens Dendoncker, Vincent Voeten, Mooneye, Black Leather Jacket, Johan Petit, Martha!tentatief, Innerwoud en Astrid Stockman.

Info & tickets: ccstrombeek.be/werf1853

Populair in editie Vilvoorde-Grimbergen-Meise