Rode Kruis Grimbergen deelt toch stickers uit

Door de corona-epidemie zal de stickeractie van het Rode Kruis niet doorgaan zoals gebruikelijk. In de plaats worden de beschikbare stickers willekeurig en gratis verspreid over de brievenbussen van Beigem, Grimbergen, Humbeek en Strombeek-Bever.

Deze worden begeleid met een schrijven van het Rode Kruis Vlaanderen met het verzoek de organisatie te steunen. “De stickeractie is normaal onze belangrijkste inkomstenbron om onze plaatselijke werking te financieren”, klinkt het. Hopelijk kan deze actie toch ook een steentje bijdrage om onze kosten te dekken.

Wie geen sticker ontving en toch wenst te steunen kan dit altijd via onze Rode Kruis rekening van Grimbergen: BE60 7360 0807 1070. Voor giften vanaf 40 euro ontvangen de schenkers sowieso een fiscaal attest.

Populair in editie Vilvoorde-Grimbergen-Meise