Zesde editie Wijde Wereld Weken

Diversiteit troef in Grimbergen de komende maanden. Tijdens de zesde editie van de Wijde Wereld Weken kan iedereen in de gemeente terecht voor tal van culturele activiteiten die bijdragen aan het integratiebeleid. Nog tot januari 2020 kan je op verschillende plaatsen in de gemeente genieten van muziek, films, theater, een lezing, een kookworkshop en een expo. Alle info over de activiteiten vindt u op de website of de Facebookpagina van het cultuurcentrum. De Wijde Wereld Weken zijn een organisatie van Gemeente Grimbergen, Cultuurcentrum Strombeek, GROG, Semper Strombeek, Bibliotheek Grimbergen, Koninklijke Harmonie Sint-Cecilia, Onthaalgroep Vluchtelingen, Cultuurraad Grimbergen en Groep INTRO, met de steun van de Vlaamse Overheid.

Populair in editie Vilvoorde-Grimbergen-Meise