Vrijwilligers gezocht voor Boekenstoet

 

Voor een nieuwe editie van Boekenstoet, een voorleesproject aan huis bij kinderen tussen 4 en 9 jaar is stad Vilvoorde op zoek naar 15 vrijwilligers. “Boekenstoet wil inzetten op taalstimulering, leesbevordering en participatie aan het lokale vrijetijdsaanbod om zo de kansen van kinderen/gezinnen te vergroten. Op deze manier brengen we literatuur en verhalen tot in het gezin. Dit is niet enkel goed voor de kinderen maar helpt eveneens de integratie van kwetsbare gezinnen vooruit”, aldus schepen voor jeugd, sport en cultuur Moad El Boudaati. Ben je ouder dan 16, hou je van verhalen en wil je je enthousiasme rond boeken delen met jonge kinderen? Dan is Boekenstoet iets voor jou. Meer info via het nummer 02/255.79.33 of via mail naar dagmar.bicque@vilvoorde.be

Populair in editie Vilvoorde-Grimbergen-Meise