Vooronderzoek Wolvertemsesteenweg start maandag

Het Agentschap Wegen en Verkeer bereidt momenteel de herinrichting van de Wolvertemsesteenweg (N211) in Grimbergen voor. Onderzoek dat Wegen en Verkeer samen met een extern studiebureau uitvoerde, heeft aangetoond dat er in de ondergrond van de Wolvertemsesteenweg mogelijk onvoorziene restanten van infrastructuur aanwezig zijn.

Om te vermijden dat de werken van de herinrichting vertragingen oplopen door moeilijkheden met de ondergrond, start Wegen en Verkeer op 30 september met een vooronderzoek naar de precieze aard en ligging van deze ondergrondse infrastructuur. Gedurende een periode van twee weken zal Wegen en Verkeer graafwerken en boringen uitvoeren tussen het kruispunt met de Brusselsesteenweg en het huisnummer 72. Tijdens deze werken wordt het doorgaand verkeer omgeleid via de Spaanse Lindebaan.

Populair in editie Vilvoorde-Grimbergen-Meise