Karima Mokhtar nieuw sp.a-gezicht in gemeenteraad

 

Voor sp.a duikt binnenkort een nieuw gezicht op in de Grimbergse gemeenteraad. Karima Mokhtar is 48 jaar en komt uit Beigem. Samen met fractieleider Gerlant van Berlaer gaat zij in deze nieuwe legislatuur de linkse stem laten horen en ‘sterke maar positieve’ oppositie voeren tegen de coalitie Open Vld-N-VA en Vernieuwing.

“Ik had het aantal voorkeurstemmen (295, red.) nooit verwacht”, vertelt Karima Mokhtar. “Maar ik ben helemaal klaar om met de ondersteuning van Gerlant en de hele afdeling zes jaar mijn steentje bij te dragen aan de toekomst van Grimbergen.”

“Wij starten altijd met goed luisteren, dan gaan we grondig analyseren, en daarna komen we met uitgewerkte voorstellen die meestal de partijgrenzen overstijgen. Dat zal deze legislatuur niet anders zijn. Onze stem zal wel luider klinken door het groter aantal progressieve zetels”, aldus Gerlant van Berlaer. Groen en sp.a hebben samen acht (oppositie)zetels.

Populair in editie Vilvoorde-Grimbergen-Meise