Patrick Vertongen lijsttrekker voor CD&V

Het afdelingsbestuur van CD&V Grimbergen startte afgelopen woensdag met de lijstvorming voor de gemeenteraadsverkiezingen van 2018. Met huidig schepen Patrick Vertongen als lijsttrekker en Trui Olbrechts – momenteel OCMW-voorzitster – op de tweede plaats staat een duo klaar om de fakkel van burgemeester Marleen Mertens over te nemen.

“Patrick en Trui staan voor wat CD&V Grimbergen is en wil betekenen. Ik ben dan ook trots dat ik als voorzitter dit duo op de eerste en tweede plaats kan aankondigen. Met veel vertrouwen in deze ploeg zal ik samen met hen de komende maanden verder bouwen aan ons project”, zegt CD&V-voorzitter Daan Vertongen.

Tegelijk wenst CD&V Grimbergen huidig burgemeester Marleen Mertens te bedanken voor haar inzet en engagement. Ze zette reeds in 1982 haar eerste stappen in de gemeenteraad, gevolgd door 15 jaar in het collegebestuur, waarvan 7 jaar als schepen en 8 jaar als burgemeester.

“Mijn politiek engagement stond steeds in functie van het verenigingsleven, het gezellig samenzijn en de nodige aandacht voor eenieder in onze gemeente. Ik ben ervan overtuigd dat Patrick, Trui en onze voltallige CD&V-ploeg deze accenten zullen meenemen. Ik zal het belangrijke dossier inzake ruimtelijke ordening het komende jaar nog verder uitwerken zodat ik de gemeente met een waardevol geschenk kan overlaten aan onze nieuwe ploeg”, reageert burgemeester Marleen Mertens.

Populair in editie Vilvoorde-Grimbergen-Meise