Werfbezoek ondergrondse parking tijdens autovrije zondag

Voor de 16de keer is het binnen een paar dagen autovrije zondag in de Zennestad. De Rooseveltlaan bruist ook dit jaar opnieuw van de activiteiten voor jong en oud. Daarnaast kan je er ook terecht voor een eerste kijk in de ondergrondse parking op de Grote Markt.

De oplevering is dan ook bijna in zicht. De betonstort van de funderingsplaat is vlot verlopen en de aannemer is al gestart met de constructie van de verschillende parkingniveau’s. De helft van het eerste niveau van de parking wordt zondag tussen 13.30 en 17 uur opengesteld voor bezoekers. Een parcours van informatieborden zet de belangrijkste fases van het project in de kijker. De werfleiding zal aanwezig zijn om de nodige toelichting over de werkzaamheden te geven. De toegang wordt voorzien aan de Marktstraat.

Populair in editie Vilvoorde-Grimbergen-Meise