Kevin Vleminckx verlaat Open VLD

Kevin Vleminckx, schepen bevoegd voor financiën, lokale economie, nieuwe media en feesten verlaat Open Vld Grimbergen. “Ik ben op mijn 17de in de politiek gegaan om iets te verwezenlijken. Toen ik in 2006 rechtstreeks verkozen werd, bood toenmalig voorzitter Patrick De Ridder me prompt de plaats van fractieleider aan”.

“Dat heb ik 6 jaar met alle plezier gedaan. Na de verkiezingen van 2012 werd ik door diezelfde voorzitter en het bestuur aangeduid als schepen van o.a. financiën. Ik wil Patrick De Ridder daar expliciet voor bedanken.” aldus de schepen.

“Maar de afgelopen tijd kwamen er meer en meer interne strubbelingen waardoor ik me niet meer goed voel in deze afdeling. Ik heb geen zin om na te trappen. Ik wil deze legislatuur verder blijven werken binnen mijn bevoegdheden en voor een beter Grimbergen.”

Vleminckx zal als onafhankelijke blijven functioneren binnen de meerderheid en blijven werken aan een open, constructief en toekomstgericht beleid.