Inzamelactie voor Chileense weeskinderen

De vzw Amigos de El Carmen wil met een inzamelactie Chileense weeskinderen een leuk kerstgeschenkje bezorgen.

Viviane Massaer en dochter Kristel Paulus zetten zich al jaar en dag in voor het kindertehuis Nuestra Señora de la Paz in Chili. Meer zelfs, na meer dan 7 jaar begint het te kriebelen bij Viviane om in 2018 terug te keren naar haar tweede thuis, Chili.

Viviane: “Aangezien mijn laatste bezoek aan het kindertehuis dateert van 2009, droom ik er al een tijd van om terug te keren. Hopelijk kunnen we dit plan uitwerken, en zal ik begin 2018 samen met mijn dochter nog een keertje naar Chili reizen. De noden voor de kinderen blijven nog altijd even hoog als 7 jaar geleden. En ik ben ervan overtuigd dat wij nog steeds ons steentje kunnen bijdragen.”

“Naar aanloop van Kerstmis organiseren we met de VZW Amigos de El Carmen een inzamelactie”, gaat Kristel verder. “Samen gezellig met de familie rond de kerstboom zitten, doet iedereen dromen. Ook de kinderen in het kindertehuis van El Carmen worden er jaarlijks mee geconfronteerd. Vaak kunnen zij geen Kerstmis vieren met hun familie. Zelf heb ik de mogelijkheid gehad om Kerstmis te vieren in het kindertehuis.”

Met het geld van de inzamelactie kunnen er jaarlijks geschenkjes gekocht worden voor de kinderen, die op kerstavond uitgedeeld worden. “Als vrijwilligster daar toen aanwezig, zal ik de blije gezichtjes van de kinderen nooit vergeten.”

Storten kan op BE18 973-0670980-65 BIC: ARSPBE22 van “amigos de EL CARMEN vzw – 1852 Beigem” Of met fiscaal attest: BE24 4531 0183 5138 BIC: KREDBEBB van “Salvatoriaanse Hulpactie – Hamont” met referentie 000/9263/00082

Meer informatie http://users.telenet.be/elcarmen

Populair in editie Vilvoorde-Grimbergen-Meise