Recreatieve fietstocht en loopevenement

 

 

De gemeente Grimbergen organiseert op maandag 15 augustus opnieuw De Lus, een recreatieve fietstocht in en rond Grimbergen, met afstanden variërend van 25 tot 100 kilometer. Starten kan aan het Guldendal tussen 9 en 15 uur. Tegelijk wordt met “Los & door Grimbergen”, ook een uitzonderlijk loopevenement van 10 km gelanceerd langs en door tal van unieke locaties (onder meer de abdij, het gemeentehuis, en het vliegveld). Start om 14 uur aan sporthal Prinsenbos en aankomst aan het Guldendal. Inschrijving tussen 13 en 13.30 uur.

Het Guldendal wordt opnieuw omgebouwd tot een recreatiedorp met springkastelen, eet- en drankstandjes. Kinderen kunnen in de voormiddag ook leren fietsen op twee wielen. Inschrijven voor fietstocht en loopparcours kost drie euro.

.

Populair in editie Vilvoorde-Grimbergen-Meise