Vergissing: huis omgeven met isolatiemateriaal

De nieuwbouw van Rudi Polspoel op de hoek van de Nachtegaallaan en de Sint-Rumoldusstraat in Grimbergen is helemaal omgeven door paletten met isolatiemateriaal. Niet van hem maar verkeerdelijk geleverd, zelfs tot twee keer toe.

“We dachten eerst dat het om een sluikstort ging”, vertelt Rudi. “Een aannemer die overschot had of verkeerd besteld had en die dat dan maar was komen deponeren om er vanaf te zijn.”

Rudi was van plan om klacht in te dienen bij de politie en aan de stapel een opschrift ‘gratis mee te nemen’ te hangen. Maar gisteren bleek toch dat het om een vergissing ging toen een leverancier nog bijkomend materiaal kwam droppen.

Blijkt dat het materiaal bestemd is voor een andere werf in de buurt. Eerstdaags wordt alles opgehaald.

Populair in editie Vilvoorde-Grimbergen-Meise