Gemeenten sensibiliseren tegen dikkedarmkanker

In maart, de internationale maand van de strijd tegen dikkedarmkanker, slaan Vlaamse organisaties en instellingen de handen in elkaar om het publiek te sensibiliseren voor het bevolkingsonderzoek naar deze kanker. Ook Grimbergen steunt de actie.

Nog tot 21 maaart zal er in het gemeentehuis een promotiekiosk in de vorm van een Toi Toi toilet opgesteld staan om de actie in de kijker te zetten. Naast de kiosk zal de gemeente ook heel wat informatiemateriaal in verband met de campagne aanbieden.

Ook Wemmel organiseert een infomoment in de bibliotheek. Op donderdag 24 maart om 10 uur komt u meer te weten over de ziekte en de behandeling ervan. Inschrijven is gratis via tel. 02/462.06.23 of mail bib@wemmel.be.

 

Populair in editie Vilvoorde-Grimbergen-Meise