Grimbergen, starring Pater Karel (+ video)

Pater Karel, parochiepriester in Merchtem, Bollebeek en Mollem, en zijn confrater Pater Eric zijn de sterren in een promotiefilmpje voor de abdijbieren van Grimbergen. In het Engels (!) prijzen zij de verschillende varianten van het Grimbergenbier aan.

Deze bieren werden oorspronkelijk gebrouwen door de Norbertijnen van de abdij van Grimbergen maar worden nu in de markt gezet door de internationale Carlsberg groep. In België wordt het gebrouwen door Alken Maes, onderdeel van de Heineken groep.

Onder de naam ‘The Legendary Beer Tasting With The Fathers Of Grimbergen’ werd een promotiefilmpje gemaakt met Pater Karel en Pater Erik in de hoofdrol. Cheers, fathers!

One very small problem: the English of the fathers is ‘with hair on’.

Topartikels editie Asse-Merchtem-Opwijk