Driekoningen nodigen inwoners uit

De Driekoningen van vzw Humbeek Sas Events trokken gisteren en ook de komende dagen zingend van deur tot deur in de deelgemeente van Grimbergen. Daarmee nodigen ze alle inwoners uit om zaterdag naar de 16de Driekoningenhappening aan de brug. Vanaf 15 uur gaan de standjes met hapjes en drankjes en heel wat Oostenrijkse en Italiaanse specialiteiten open. Er is sfeermuziek en in de feesttent worden de ingezonden kleurtekeningen tentoongesteld. Om 16 uur is er een optreden van ‘Papa Chicco’ en om 17.30 uur is het tijd voor de prijsuitreiking van de kleurwedstrijd. Om 20.45 uur volgt dan een spetterend vuurwerksspektakel op en langs de Westvaartdijk richting Lourdesgrot. Daarna is het tijd voor de nieuwjaarsfuif in de verwarmde tent.

Populair in editie Vilvoorde-Grimbergen-Meise