Thermae groep neemt Velocity over

De groep Thermae.com, gespecialiseerd in sauna, wellness en hotelfaciliteiten, neemt Royal Fitness (het vroegere Velocity) in Brussegem over. Hiermee breidt de Thermae-groep zijn actieterrein uit naar de fitness- en sportsector.

De sportfaciliteiten in Brussegem (Merchtem) gaan voortaan als Thermae Sports door het leven. Met Thermae Boetfort, Thermae Grimbergen, Privésauna Lagoon, Thermae Boetfort Hotel en Thermae Grimbergen Hotel is de Thermae.com groep actief in de sauna-, wellness- en hotelsector. Velocity interieur

Thermae.com lanceert met Thermae Sports het meest prestigieuze sportconcept van België.

Thermae Sports beschikt over de allerbeste fitnessapparatuur: cardio- en powertoestellen, een kinesisstudio en nog heel wat andere accessoires om het allerbeste resultaat te garanderen.

Met 6 binnen- en 7 buitentennisterreinen, een professioneel trainersteam, een speciale conditiezaal en aangepaste toestellen om blessures te voorkomen, behoren de tennisfaciliteiten van Thermae Sports tot de absolute top in België.

Bij Thermae Sports kunnen zowel de fitnessleek als de fitnessfreak terecht dankzij de ondersteuning van de personal trainers.

Naast personal training biedt Thermae Sports vele uren groepslessen aan. Je kan er onder andere Bodyattack, Bodypump, RMP Easyrider volgen, maar ook yoga, pilates of Bodybalans behoren tot de mogelijkheden.

Verder heb je een zwembad, sauna’s, een stoombad, moderne kleedruimtes en een aantrekkelijke loungebar met ruim zonneterras ter beschikking.

Lees ook:

Topartikels editie Asse-Merchtem-Opwijk
Topartikels bij Goeiedag.be