Elke Van Neyghem (N-VA) verlaat gemeenteraad Grimbergen

Op de gemeenteraad van Grimbergen kondigde raadslid Elke Van Neyghem (N-VA) gisteravond haar ontslag aan.

‘Om persoonlijke redenen heb ik, na lang nadenken, beslist om een stapje terug te zetten uit de Grimbergse politiek’, stelt ze.

‘Omwille van een druk familiaal leven en daarbij een functie als cultuurfunctionaris in Vilvoorde, kan ik mijn politiek mandaat niet voor honderd procent uitvoeren. Hierbij is niemand gebaat en daarom geef ik liever de kans aan anderen om Grimbergen een N-VA kleur te geven.’

Van Neyghem blijft voor N-VA Grimbergen wel zetelen in de raad van bestuur van CC Strombeek. ‘Gezien mijn professionele activiteiten is dit een goede match. En zo blijf ik toch een beetje verbonden met de partijwerking. Wie weet… kom ik ooit nog terug. Mijn N-VA overtuiging blijft immers bestaan.’

In de gemeenteraad wordt ze opgevolgd door Gert Leenders.

Activiteiten van uw vereniging gratis in onze agenda? Klik hier!