8ste Grote Prijs Tania De Jonge

Op zaterdag 30 augustus 2014 organiseren De Wielervrienden uit Nederhasselt voor de achtste keer ‘De Grote Prijs Tania De Jonge’, een wielerwedstrijd voor nieuwelingen gevolgd door een wedstrijd voor Dames Elite.

De start van de nieuwelingenwedstrijd wordt gegeven om 13.30 uur, de aankomst wordt omstreeks 15.15 uur  verwacht.

Met de organisatie van een wielerwedstrijd voor Dames Elite (start om 16 uur) willen De Wielervrienden Nederhasselt meehelpen aan een opwaardering van deze sporttak. Met vorig jaar Jolien D’Hoore ( huidig Belgische Kampioen) op het hoogste schavotje en de deelname van de nu afscheidnemende topper Liesbeth De Vocht waren de wielervrienden uit Nederhasselt meer dan tevreden.

Start en aankomst van de wedstrijden : Nederhasseltstraat in Ninove (Nederhasselt)

Topartikels editie Ninove-Dender