Eerste mini-kerstmarkt in Ter Borre

Voor het eerst organiseert het OCMW-dienstencentrum Ter Borre een mini-kerstmarkt in Strombeek-Bever.

Vrijdag 13 december 2013 tussen 14 en 21 uur kun je in Ter Borre een gezellige kerstsfeer komen opsnuiven.

Veel mensen waren met het succes van ‘Strombeek feest!’ aangenaam verrast. Het deed deugd om te zien hoe inwoners, verenigingen en handelaars elkaar vonden en de handen in elkaar sloegen.

‘Op dat gevoel gaan we verder met deze mini Kerstmarkt in Ter Borre. Nu niet in volle zomer, maar in een periode met korte en koude dagen. Elkaar eens terug tegenkomen bij een warm vuur, met en een lekkere hapje en omringd door mooie versieringen en geschenkjes’, vertelt OCMW-voorzitter Trui Olbrechts.

Meer dan 25 kerststandjes

Het wordt vast een gezellig evenement, want reeds meer dan 25 standjes nemen deel. Je vindt er kaarsen, mutsen, sjaals, handtassen, keramiek, boeken, schilderijen, juwelen, kaarten, zeep, hoeden, enz. Er zijn ook verschillende dranken en hapjes te verkrijgen.

En voor de animatie zorgen de Kerstman, de computerclub en fotoclub. In de namiddag volgt er een optreden van het koor ‘de Herfstzangers’.

Een speciale aquarel

Kunstenaar dhr. Frans Verlooy maakte speciaal voor deze eerste mini-kerstmarkt een aquarel van Ter Borre.

Om 17.30 uur zullen de kunstenaar en de OCMW-voorzitter dit aquarelschilderij inhuldigen. Tijdens de openingsuren kun je verder ook genieten van de aquareltentoonstelling van Frans Verlooy.