Duo's gezocht voor 'De slimste gemeente'

Grimbergen neemt dit jaar opnieuw deel aan de preselecties van ‘De slimste gemeente’ en is daarvoor op zoek naar slimme duo’s (man en vrouw) die onze gemeente willen vertegenwoordigen.

Het gemeentebestuur organiseert op dinsdag 8 oktober opnieuw preselecties voor het quizprogramma ‘De slimste gemeente’ van Woestijnvis. Het programma werd vorig jaar voor de eerste keer op Vier uitgezonden en de zender plant begin volgend jaar een vervolg.

In ‘De Slimste Gemeente’ vertegenwoordigen inwoners als duo hun gemeente. De preselecties worden georganiseerd door Quizconcept, een Grimbergs bedrijf gespecialiseerd in de branche.

Eerste vijftig duo’s

Bent u inwoner van Grimbergen en een echt quiztalent en kent u een Grimbergenaar van het andere geslacht die even slim is? Schrijf u dan zo snel mogelijk in (vóór 1 oktober) voor de preselectie. Opgelet: enkel de eerste vijftig duo’s mogen deelnemen, wees er dus snel bij.

Om te kunnen deelnemen moeten beide kandidaten in Grimbergen (incl. deelgemeenten) gedomicilieerd zijn gedurende de hele duur van de opnames van de quiz, dus ook in 2014.

Inschrijven kan online via www.grimbergen.be > e-loket. Heeft u geen toegang tot het internet en wilt u toch deelnemen? Kom dan snel langs in de Gemeentewinkel, Prinsenstraat 22 om er een inschrijvingsformulier in te vullen of bel naar Jolien Vanderijck (02 260 12 94) om u telefonisch in te schrijven.

Kandidaten moeten vrij zijn op dinsdagavond 8 oktober vanaf 19.30 uur.

Populair in editie Vilvoorde-Grimbergen-Meise