Circus Ronaldo opent cultuurseizoen CC Het Bolwerk

Burgemeester Hans Bonte opent vrijdag 27 september het nieuwe cultuurseizoen 2013-2014 van cc Het Bolwerk tijdens de voorstelling ‘Amortale’ van Circus Ronaldo. Ook op 28 en 29 september zal deze voorstelling extra omkaderd worden met feeërieke animatie en magie, feestelijke hapjes en drankjes.

Dit jaar meer dan ooit, wil cultuurcentrum Het Bolwerk met zijn gevarieerd cultuuraanbod een glimlach op de gezichten van zijn gasten toveren. Hen even wegvoeren uit hun dagelijkse bezigheden en de tijd laten stilstaan. Hiertoe worden heel wat artiesten ingeschakeld en geeft Circus Ronaldo het startschot van het nieuwe cultuurseizoen tijdens het openingsweekend op 27, 28 en 29 september. Het belooft drie dagen feest te worden op het Bolwerkplein.

21.000 tickets verkocht

Ook tijdens de rest van het cultuurseizoen blijft cc Het Bolwerk zijn gasten verwennen. Dat het aanbod in de smaak valt bij de cultuurliefhebbers, bewijzen de reservaties voor volgend seizoen. De abonnementenverkoop die eind mei begon, kende net zoals de voorbije jaren een stevig succes.

Nog voor de start van het nieuwe seizoen noteert het cultuurcentrum meer dan 2.100 abonnementsaanvragen en verkocht het ruim 21.000 tickets waardoor zo’n 15-tal voorstellingen nu al volzet zijn.

Via www.hetbolwerk.be kunnen geïnteresseerden alle informatie terug vinden over de voorstellingen en de beschikbare plaatsen, of kunnen ze de geactualiseerde programmatie van de filmvertoningen volgen (deze gebeurt seizoensgebonden om recente / actuele films te kunnen aanbieden).

Populair in editie Vilvoorde-Grimbergen-Meise