Gooik vierde Weekend van de Jeugd

De jeugdbewegingen werden op 20 oktober gevierd in heel Vlaanderen. Ook Gooik wou haar jeugd en jeugdbewegingen in de bloemetjes zetten. Er werden verschillende activiteiten voorzien, om af te sluiten met een groot spel op de Houteman.

Na schooltijd op vrijdag 20 oktober kon de Gooikse jeugd en de jeugdverenigingen meevieren op de stelplaats in Leerbeek. Zaterdag 21 oktober werd een etentje georganiseerd voor de leidingsploegen, dat gesponsord werd door de gemeente.

Als laatste werd er zondag 22 oktober nog een huis spel georganiseerd voor alle Gooikse jeugdbewegingen. In Gooik zijn er negen jeugdbewegingen actief, die allemaal aanwezig waren. Iedereen heeft met veel plezier en enthousiasme meegedaan aan activiteiten zoals touwtrekken. Nadien kregen ze allemaal een drankje en een appel.

Topartikels editie Dilbeek-Ternat-Pajottenland