Gooikse scholenveldloop voor goede doel

De leerlingen van de Gooikse lagere scholen liepen de scholenloop op de atletiekpiste aan Gemeentelijk Sportcentrum Koornmolen. Deze scholenloop is een initiatief van Moev en Sport Vlaanderen, in samenwerking met gemeente Gooik en AC Pajottenland vzw. Met de scholenloop werd het startschot van een sportief schooljaar gegeven. Bovendien liepen de leerlingen voor een goed doel. Dit jaar werd er gekozen voor revalidatiecentrum Inkendaal. Met de opbrengst kunnen er aangepaste sporttoestellen voor mensen met zware letsels aangekocht worden. Het andere deel zal gebruikt worden voor de aankoop van sportmateriaal voor de Gooikse jeugd. Dit jaar was er een ook Masterrun voor (groot)ouders en leerkrachten. Ook zij konden rondjes lopen voor deze goede doelen.

Topartikels editie Dilbeek-Ternat-Pajottenland