Hoog bezoek in Tollembeek: Koningin Mathilde kwam op bezoek

Hoog bezoek op vrijdag 10 maart in Tollembeek, een deelgemeente van Galmaarden. Niemand minder dan Hare Majesteit Koningin Mathilde bezocht vzw Zonnelied, een dienstverleningscentrum voor personen met een beperking. Een honderdtal inwoners en sympathisanten stonden de koningin vol ongeduld op te wachten in het centrum van Tollembeek. ‘De Week van de Zorg’ ging van start, en daar had Koningin Mathilde haar bezoek aan de werking alles mee te maken. week staat dit jaar in het teken van werken in zorg en welzijn. De bezoekers van vzw Zonnelied moesten alvast niet zo lang wachten op hun speciale dag. Niet alleen ging de koningin er in gesprek met verschillende bezoekers en zorgkundigen, maar ze nam er ook deel aan een workshop zelfgemaakte, keramische potjes versieren. De kers op de taart was een toneelvoorstelling van ‘Theater Tartaar’.

Topartikels editie Dilbeek-Ternat-Pajottenland