Dag van Brabants trekpaard lokt meer dan 3.000 bezoekers

De Dag van Brabants trekpaard in Vollezele is traditiegetrouw hét hoogtepunt van het jaar. Ook tijdens deze editie mocht de organisatie van Vollezele Leeft rekenen op meer dan 3.000 bezoekers. Vanaf 10 uur stond de dorpskern van Vollezele volledig in het teken van het Brabants trekpaard. ​Ook het Museum van het Belgisch Trekpaard was doorlopend geopend. Er volgende een divers aanbod aan activiteiten. Denk hierbij aan het provinciaal kampioenschap voor veulens, een men- en dressuurwedstrijd, een vliegend tapijt, kinderanimatie aslook demonstraties van boomslepers, garnaalvissers en een hoefsmid. Maar ook een trekpaardenshow, keuring van Brabantse trekpaarden, ritten met paard en kar, stropiramide, standen met streekproducten en oude ambachten, rommelmarkt, steltenlopers, barbecue, foodtrucks en een fotobooth kregen een plekje op, langs of in de buurt van het Oudstrijdersplein.

Topartikels editie Dilbeek-Ternat-Pajottenland